Booster vaksin covid-19

Assalamualaikum, ada tak jawapan paling bernas nak bagi kat nurse/doktor pasal booster ni? Saya sekarang pregnant 24weeks, nurse suruh saya ambil booster tapi saya dan husband taknak sebab risau dgn kesan booster tu.. Disebabkan saya taknak, nurse suruh saya jumpa doktor untuk sesi kaunseling.. Hmm, setahu saya booster ni takde paksaan tapi rasa mcm kena paksa pulak sampai kena jumpa doktor utk kaunseling 💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️ #suspecttiroid #stresspikir

22 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

sama laaa..siap kena kaunseling..siap nk tlg isi kan borang bagai..bila kita tetap dgn keputusan kita,sampai masam² muka dktr tu ngn sy..haha..ngam² bln feb lepas sy ve covid..tp xde simptom..berjangkit masa jaga anak..dktr di pusat kuarantin kata kalau nak booster selepas 3bulan baru bole ambik..itu je la jwpn sy kat dktr yg suruh booster tu..trus la smpai skrg x tanye..hahaha

Baca lagi
3mo ago

yg main masam muka xsyok tu...