Booster vaksin covid-19

Assalamualaikum, ada tak jawapan paling bernas nak bagi kat nurse/doktor pasal booster ni? Saya sekarang pregnant 24weeks, nurse suruh saya ambil booster tapi saya dan husband taknak sebab risau dgn kesan booster tu.. Disebabkan saya taknak, nurse suruh saya jumpa doktor untuk sesi kaunseling.. Hmm, setahu saya booster ni takde paksaan tapi rasa mcm kena paksa pulak sampai kena jumpa doktor utk kaunseling πŸ’†πŸ»β€β™€οΈπŸ’†πŸ»β€β™€οΈπŸ’†πŸ»β€β™€οΈ #suspecttiroid #stresspikir

22 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

saya ckp suami tak bagi . family belah suami ade sejarah lepas amek booster terus keguguran . terus doc senyap tak ckp pasal booster dahh πŸ˜‚ kalau tak ckp mcm tu diorang dok memaksa je kita ni .

3mo ago

itu laa sis, kalau alasan tak kukuh sngt, diorg mmg duk paksa ...