Booster vaksin covid-19

Assalamualaikum, ada tak jawapan paling bernas nak bagi kat nurse/doktor pasal booster ni? Saya sekarang pregnant 24weeks, nurse suruh saya ambil booster tapi saya dan husband taknak sebab risau dgn kesan booster tu.. Disebabkan saya taknak, nurse suruh saya jumpa doktor untuk sesi kaunseling.. Hmm, setahu saya booster ni takde paksaan tapi rasa mcm kena paksa pulak sampai kena jumpa doktor utk kaunseling ๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ #suspecttiroid #stresspikir

22 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

pergi je kaunseling mcm sy. tak ada pon. mcm masuk kelas. dia buka slide. dia terangkan pasal booster. last sekali dia tanya siapa nak siapa tak nak. klu tak nak dia bg surat utk kita sain.. lepastu surat tu dia kepilkan kt buku pink. so bila dh ada surat tu mana2 doc dh x boleh paksa.. settle ๐Ÿ˜

3mo ago

ohh ada surat laa, okayยฒ ๐ŸŒธ