Booster vaksin covid-19

Assalamualaikum, ada tak jawapan paling bernas nak bagi kat nurse/doktor pasal booster ni? Saya sekarang pregnant 24weeks, nurse suruh saya ambil booster tapi saya dan husband taknak sebab risau dgn kesan booster tu.. Disebabkan saya taknak, nurse suruh saya jumpa doktor untuk sesi kaunseling.. Hmm, setahu saya booster ni takde paksaan tapi rasa mcm kena paksa pulak sampai kena jumpa doktor utk kaunseling 💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️ #suspecttiroid #stresspikir

22 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

So far tempat sy xpernah suruh ambik booster. Ada la tanya dh ambik ke belum tu pun masa awal2 dlu lpstu tak tanya dh. Skrg sy dh masuk 31w. Minta2 xtanya sampai bersalin la 😅 Itu la sis rasa mcm dh xda paksaan utk booster ni.

3mo ago

kan sis, kerajaan pun xde paksa² dh skrg ni