Booster vaksin covid-19

Assalamualaikum, ada tak jawapan paling bernas nak bagi kat nurse/doktor pasal booster ni? Saya sekarang pregnant 24weeks, nurse suruh saya ambil booster tapi saya dan husband taknak sebab risau dgn kesan booster tu.. Disebabkan saya taknak, nurse suruh saya jumpa doktor untuk sesi kaunseling.. Hmm, setahu saya booster ni takde paksaan tapi rasa mcm kena paksa pulak sampai kena jumpa doktor utk kaunseling πŸ’†πŸ»β€β™€οΈπŸ’†πŸ»β€β™€οΈπŸ’†πŸ»β€β™€οΈ #suspecttiroid #stresspikir

22 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Lah ada lagi ehh doc paksa2 vaksin. Nurse tempat saya lagi lah, dia tanya saya nak booster ke, saya cakap tak berani. Lepastu dia kata nanti kalau doc tanya, cakap je ok. Tapi takyah apply pun. Dah bersalin nanti nak booster boleh lah. Dia tak galakkan saya booster time pregnant. πŸ˜†

3mo ago

manalah saya tahu , dia malas lah kot nak suruh saya dengar doc paksa2. chill jela