Gosok Gigi Muntah

Assalamualaikum. Ada tak ibu2 yg pregnant gosok gigi je muntah? Kebiasaan korang buat apa nak atasi masalah nie? Sy dah 3 hari berterusan mcm nie. Gosok gigi je muntah. Mcm mana ye.

37 Balas

Sama laa sis. Saya sampai keluar air warna kuning dan sangat pahit. Skarang dah 23weeks pun keadaan masih sama. Kadang2 fobia nak gosok gigi. Sampai krem perut muntah. Tapi sabar je la sis. Semua ni pengalaman dan kenangan haa gitu. Sy tgok org gosok gigi pun nak muntah.