Gosok Gigi Muntah

Assalamualaikum. Ada tak ibu2 yg pregnant gosok gigi je muntah? Kebiasaan korang buat apa nak atasi masalah nie? Sy dah 3 hari berterusan mcm nie. Gosok gigi je muntah. Mcm mana ye.

37 Balas

Sama mcm saya gula colgate mesti muntah2 lepas gosok.hari tu gigi saya jadi ngilu maybe sbb pregy so saya tukar ubat gigi sensodyne terus smp skrg tak de muntah lagi.yg saya perasan klu pakai colgate banyak buih tu yg buat kita muntah.guna sensodyne takde buih bila gosok gigi.cuba lah..