scan

Assalammulaikum selamat pagi ibu2 . sy nk mintak pendapat ibu2 kat sini . hari ni kandungan sy dh masuk 8week3day ... Masa kandungan sy 5week sy ada buat scan tpi doc kata tak nmpak apa2 lg walaupon kantung , skrng kandungan sy hambir masuk 9week rasa2nya patut ke sy pg scan lg sekali & ada harapan ke bby dh boleh nmpak dlm usia kandungan sy skrng ni . sy risau sngt pk kn bby nii , sbb sblom ni sy punye kandungan tak jdi walaupon dh 13week tpi cume nmpak kantung je . .. Mohon ibu2 boleh bg pendapat atau tips

2 Balas

saya pun msa around 6-8 weeks tak brapa nmpk lg. dua tiga kali saya ulang scan ke klinik. U bleh ke klinik utk scan lg skali, biasanya akan nmpk kantung kecik je