Pendarahan

Assalammualikum. Saya nk tanya, saya baru 28w. And tadi pergi buang air kecil, lap dengan tisu kuar darah cmni. Sy pergi hosptal utk chk, and skrg kena tahan wad. Doc cucuk ubat matangkan paru2 bby, takut bby delivery awal. Doakan sy🙏🏻😭

Pendarahan
23 Balas

banyakkan rehat ye sis jangan buat kerja berat adik saya bleeding 2x first 7w banyak sgt darah berhari2 tp alhamdulillah baby ok pastu masa 33w bleeding masa kencing sikit tp baby pun ok masa tu sampai warded 6days plus contraction kuat then 2w sebelum due air ketuban pecah, bersalin normal alhamdulillah sis positive je okeyy moga mudah urusan sis