hb low

Assalammualaikum.. Sye nk tnye, mcm mne nk naik kn hb n zat besi dlm bdn.. Sbb ubt yg di bri dri klinik sye x blh nk mkn, dn sye x mkn sayur n buah... Snang cita jnis ubt capsul mmg x blh mkn klau mkn x lme mntah ubt tu kluar.. Mcm mne nk atasi msalah ni sye dh 20weeks.. Tpi hb 8.7 n zat bsi hnye 4 shje.. Ada x ubat cecair yg blh di ambl atau bli kat mne2..

31 Balas

Sy bagi tips mahu hb cantik. 1(buah naga) makan@minum justnya 2(hati ayam) masak dengan selera sis 3(sayur bayam) tumis atau ikut selera sis 4(banyakkan makan sayur-sayuran) Tips zat 1(minum susu) 2(minun air masak)