hb low

Assalammualaikum.. Sye nk tnye, mcm mne nk naik kn hb n zat besi dlm bdn.. Sbb ubt yg di bri dri klinik sye x blh nk mkn, dn sye x mkn sayur n buah... Snang cita jnis ubt capsul mmg x blh mkn klau mkn x lme mntah ubt tu kluar.. Mcm mne nk atasi msalah ni sye dh 20weeks.. Tpi hb 8.7 n zat bsi hnye 4 shje.. Ada x ubat cecair yg blh di ambl atau bli kat mne2..

31 Balas

Sy bln lepas kk bg zincofer.. Mmg xleh telan lgsg. Pastu sy xmkn... Sy amalkan jus delima, susu kurma farm fresh, buah jambu & ikan bilis.. Mmg tiap2 hari mkn. Ikan bilis tu ikot la.. Kdg buat sambal, kdg buat kerabu. Alhamdulillah hr ni p checkup, hb naik normal. Senyum je nurse...