Baby masih terjaga waktu malam

assalammualaikum mommies. baby saya harini dah 7 bulan. tapi masih lagi bangun pada waktu malam. kdg 2x bangun. tapi kdg 4x bangun. kebanyakkan kenalan yg saya tanya, dorang lepas habis pantang baby dah jarang sgt bangun. dah masuk 4 bulan lagila mmg tak bangun. saya kdg mmg penat jgk. yelah sebab dia siang hari nap pun dah kurang. skg nap 2x je tapi 30mins setiap session. ingatkan malam tidur sampai ke pagi la. tapi dia tetap jgk nak bangun. huhuhu. siapa lagi yg bersama saya. apa je yg korang buat dgn baby korang? dark circles saya dah teruk nih. hahahahha

14 Balas

Lohhh saya anak nk masuk setahun still bangun lagi malam malam mintak susu. 2 kali kdang 3 kali skali bangun nak susu. Kol 12 tgh malam, kol 3 pagi and kol 6 lebih

4y ago

Yg 1st bukan susu badan sbb saya pregnant dekat. Die minum fm. Tapi still bangun pepagi