Tolong saya perlukn pendapat ibu2 semua

Assalammuaalaikum ibu” , skrng saya dh 33weeks 5days tapi belum buka buku .... mak saya ckp suruh nikah bru buat buku tpi saya tkthu mcmne nk ckp sbb sedih sangat.... saya mmg belum bernikah , tkde spe tolong saya untuk settelkn semua benda .... saya hnya mintk tolong pada waris saya tpi dorng kata nk buat malu family ke buka buku dulu ? ... ape saya perlu buat ibu2 boleh ke saya dtg kk ckp nk buka buku tpi mak tknk teman dia suruh saya gi sorng 😢 ape” skrng bawah umur perlukn waris kn hmm #First_Baby

Tolong saya perlukn pendapat ibu2 semua
33 Balas

Assalamualaikum sis..klau sis x tahu nk rujuk dkt spe..sis boleh gi tempat/rmh perlindungan di Jasin,Melaka (nme dia Rumah Sinar Harapan klau x silap) ...dkt situ dorg akn jg & membantu sis dan ajar sis dkt dgn Allah swt...tp dgn keadaan sis skrg dah sarat sy x thu pihak dorg terima sis @ x...sy harap sis cuba tanya dulu ye.. semoga dipermudahkan segala urusan sis...

2y ago

Selain tu pihak dorg akn uruskan jgk segala urusan utk sis bersalin di hospital dan mereka akn rujuk dkt JKM utk ank sis nti setelah sis bersalin..x silap sy pihak JKM akn amik ank sis. .maaf klau sy slh info..