Tolong saya perlukn pendapat ibu2 semua

Assalammuaalaikum ibu” , skrng saya dh 33weeks 5days tapi belum buka buku .... mak saya ckp suruh nikah bru buat buku tpi saya tkthu mcmne nk ckp sbb sedih sangat.... saya mmg belum bernikah , tkde spe tolong saya untuk settelkn semua benda .... saya hnya mintk tolong pada waris saya tpi dorng kata nk buat malu family ke buka buku dulu ? ... ape saya perlu buat ibu2 boleh ke saya dtg kk ckp nk buka buku tpi mak tknk teman dia suruh saya gi sorng 😢 ape” skrng bawah umur perlukn waris kn hmm #First_Baby

Tolong saya perlukn pendapat ibu2 semua
33 Balas

pegi jak klinik adik..klu xmau ke klinik gov pegi swasta pun okey..skrg 33w tu dlm 4 mggu lagi da cukup masa bila2 blh beranak..tkt kamu trberanak awal baby premature nnt xda sejarah masa berklinik nnt kena marah..pegilah adik..kesian baby dlm perut tu..pedulikn kata org..satu lg nnt da lahir ssh mau buat surat beranak if buku klinik pun awak xda..kuatkn semangat ya