Sakin menekan di bahagian ari ari

Assalam . Saya dalam pantang nak masuk 27 hari dah. Tapi saya punyer kesakitan drkat bahagian ari ari masih sakit. Dalam lubang peranakan tu saya nampak masih ada benang jahitan. Sebab itu ke saya sakit? Bila saya nak berjalan atau bangun dari tidur saya dapat rasa tekanan ke bahagian ari ari (pundi kencing) kenapa ya??? #sisSakit #1stimemom #bantusharing

1 Balas

Waalaikumussalam, saya pun kurang pasti. Better ke klinik atau hospital utk pemeriksaan