Kulit gatal selepas cucuk kancing gigi

Assalam . Nk tnya, ada ibu2 yg jadi mcm saya x ? Lepas cucuk kncing gigi kulit sya gatal2 n merah bahagian dada, bahu n ketiak ..

1 Balas

Awk cucuk kli keberapa dh? Sy hrini bru ccuk kali ke 2…yg first hritu bengkak 2-3hri jgk .,lenguh, pstu rasa gatal2 sikit dkt tmpt cucuk tu..yg sec ni xde rasa apa lgi

2w ago

Bru first dose. Mula2 mcm tu jgk, gtal tmpat cucuk n lenguh. Lepas 1mnggu tu start gtal bahagian lain n naik merah2 tempat gatal 😌