Breastpump

Assalam n Good Morning... Hai mommy semua, ada yg letgo breast pump 2nd mampu milik. Tak kisah manual biasa. Spectra sy dh rosak semalam ?. Manual pump pn buat hal, asik nak cabut je compartment dia. Dh try cari kat shoppe tapi nk yg mampu milik n ok sikit #EPMOM

2 Balas

Sis try yang ni. Kalau nak pakai urgent boleh try sewa kat kedai baby yang jual breast pump, selalunya ada dorang buat servis sewa. Sebab epmom kan, memang sentiasa kena pump. I paham sangat. Hopefully dapat jumpa pump yang sesuai ya.