berat baby dalam kandungan ❤

Assalam hai mommy sekalian..saja nak tanya pengalaman mommy2 semua pada kandung 20 weeks berat baby dalam kandungan berapa gram? Semalam sy scan di kkia berat baby sy 273gram..dokter kata normal..cuma sy nak tau je berat baby2 mommy semua berapa dalam usia kandungan mcm sy ni..❤❤

29 Balas

Sy pn bru je lps scan 20 minggu 6 hari . Berat baby 361gram . Doc kata normal

4y ago

Alhamdulillah...semoga baby dan ibu sihat dan dipermudahkan urusan ye..saya due dah 19/6 ni..