Belakang baby saya gatal

Hello apakah ini? Ini terkena dkt belakang baby sy.. 😔

Belakang baby saya gatal
5 Balas

please bwk g doc .. mcm teruk je to .. tpi try sapu ngn tepung beras .. sy buat mcm to je alhamdulilah dari lahir smpai laa 6bulan still pkai tepung beras

teruk sgt tu, kesian anak biar lama2.. refer klinik/ hospital dulu..takut ada alergik ke eczema ke.. dapatkan nasihat pakar dulu.

Sama ada sbb ruam atau terkena gigitan semut Charlie.. semut Charlie punya bisa sngt la bahaya.. better bawak pgy klinik..

better g klinik la. klu dah mkn dan sapu ubt dr xjln...bru try cara lain...nak suggest pun tkt ssuai dgn baby

bawa jumpa doc. mcm ruam je