buku pink

Apa yg perlu dibawa ye kalau nk buka buku pink? Selain sijil nikah?

22 Balas

Tempat sy kena bawa sijil nikah, ic dgn gambar scan kalau dh pernah scan kt klinik swasta.

Bwa ic kte dan bawa suami klu kne ambik test hiv..Sb hiv lebh 6bln lpas kawen kne bt blik

ikut KK sis..mcm KK tempat saya cuma nak copy sijil nikah 1, copy i/c saya dan husband.

Gmbr ukuran pasport laki bini 2 keping and potokopi ic laki bini 2 keping😊

Bwa dua keping gmbr psport suami n Istri, dn dua gmbr IC suami n Istri...

2 salinan ic suami n 2 salinan ic isteri. 2 salinan sijil nikah

Bil letrik,copy ic suami/isteri..ikut klinik jgk

Salinan potostet suami isteri dan kad nikah

Ikut KK juga sis. Ada yg bawa IC je dah cukup

5y ago

Kk kat mna ye sis klo blh tau

Copy ic husband n wife..2 helai each