.

Apa yg momy" lakukan jika melihat hp suami dan ternyata terdapat chat wanita lain? Respon yaa momy

89 Balas

Suami saya satu tempat kerja dgn ex dia, kdg selalu juga dlm kepala ni fikir bkn2 , suruh die tukar kerja tp krja skrg ssh nk cari. Ex die dah ada bf , . Pnh juga ikut die g keje , tp tu la sakit jugak hati ni bile diorang duk sembang sambil ketawa bersama sama😔

perosak rumahtangga boleh dsaman tai u..so saman la 😁😁😁

Report dkt mother in law .. padan muka husb 😂

Tye direct. Smpan no betina tu.

Mengamuk😂🤣

Bincang

Chat slain psl kerja, sile serang betine tu dan suami anda.. Thank me later #dasar

mati

5y ago

😂😂😂

Masa baru tunang dlu, laki sy sllu chat ex dia ... sy pnh jga baca chat drg.. sakit hati, mmg sakit hati.. saya pnh chat ex dia pki no laki sy.. sy tanya apa yg laki sy chat dia.. xda jg lah ex dia ckp yg laki sa curang apa. Cuma laki sa ni penyibuk hal dia, tanya khbar or apa... sy nda marah... ex laki dia pnh ckp .. "baru tunang. Blm khwin sdah dia buat ko bgni.. ko cri laa llki lain" dia blg...sy kasi eya2 jaa 😅😅 klau sy mmg x fikir waras mmg lama sda sa kasi tinggal laki sy dlu... tp sy slow talk dgn laki sa.. sjk kejadian tu, xpnh sda jd hal bgtu... wlupn ex dia ni costumer company laki sa.. berhubung time kerja saja... smpai laa skg suda jadi suami sy.. suami yg bertanggungjawab.. suka tolong sy d rumah, wlupn laki sa ni muda dri sy, bnyk bnda yg dia perlu belajar... terutama jga ank. Sbb laki sa ank bongsu, xda adik kecil & tdk pnh tau mcm mna urus ank2 kecil... so sis, bincang baik2 dgn suami ... klau boleh, luahkan prsaan dgn suami... jgn simpan.. nnt lama2 jadi dendam .. itu lagi bahaya😅😅

5y ago

btul bah tuh , skit bah kana buat mcm tuh kan . snsitip klo sda jadi bini ahah