Saya Keguguran waktu 5wk pada 12/3 . Turun sendiri tanpa dnc. Tapi saya belum datang period lagi .

Apa yang perlu saya buat . Jika mahu period jadi normal semula. Sbb saya da lewat period untuk bulan ni . Check upt -ve .perlu makan ubat apa2 tak?

1 Balas

Lepas gugur mmg selalunya akan lari sikit waktu period nya.. Saya amik masa 3 bulan baru period on time balik 😅

2y ago

Ouh yeke . Sbb saya tk pernah lagi gugur . So 1st time hehe terima kasih