SUSU NAIKKAN HB IBU MENGANDUNG

apa susu ibu mengandung yang bagus untuk ibu mengandung low HB . tolong suggest . #bantujawab #firstmom

4 Balas

boleh cuba calla milk..sy bila cek upt dpt je 2 line,terus order calla milk..3 hari sblom buka buku pink hb terus cantik 12.7🥰

saya 2-3 hari sebelum check up akan makan jambu.Sekali makan stgh biji jambu batu.Setakat ni setiap kali cek hb ok. 12.9...12.5...

4d ago

sya biasa mkn kurma .. hb pon ok

Sy minum susu hi goat pagi, mlm mkn obimin. Hari2 buat mcm tu. First time pergi kk hb 12.5

saya minum calla milk..hb cantik

2w ago

okay terima kasih , nnti sy cuba 😊