hi mamy2.. badan anak saya bintik2 merah mcm ni laa sape tahu ni kenapa ye.. alahan susu ke ekzema ke ?

apa perlu saya buat mamy2? mula2 sikit kat perut tu then pagi ni saya tengok mcm tu.. #firstmom

hi mamy2.. badan anak saya bintik2 merah mcm ni laa sape tahu ni kenapa ye.. alahan susu ke ekzema ke ?
1 Balas

ni ruam biasa bg sy la..sbb bb sy pn camtu jgk kulit sensetif..sy gune krim snowhitee.

2y ago

klau pkai krim tu kjp je hilang..sy gune 2 or 3 kali pn nmpk kesan die hilang