Sy cuma nk luah

Apa perasaan korang kalau selalu kena hina dgn suami sndiri ? ☺️ mcm suami sy selalu ckp sy buruk walaupun sy hari2 bersiap cntik2 pakai liptint comel2 bila dia balik kerja , selalu ckp sy busuk walaupun hari2 sy shampoo sy pakai perfume untuk dia 😔 tk pernah kena puji mcm suami org lain puji isteri dia , yg ada cuma mengata kat sy je , muka mcm badak lah muka mcm lembu lah 😔 kadang sy tgk suami isteri org lain bestnya peluk cium tapi sy tk merasa mcmtu kalau bukan sy yg mula dulu, kalau sy mula dulu pun kadang dia mcm serabut sy nk duduk dekat2 cium dia 😞 dia tkde org lain ke apa sbb fon semua sy check and balik kerja pun tkde lepak2 and dia baik dlm semua urusan tanggungjawab dia cuma masalahnya mcm yg sy cerita tu lah 😔 dia mcm geli nk dekat dgn sy pastu dlm sepanjang perkahwinan sy dgn dia ni mcm sy je terhegeh2 kat dia suka peluk dia dgn tiba2 suka pegang tgn tahla sy suka nk manja2 dgn suami sendiri tapi dia tk suka. Tktahu apa kurangnya sy sebab dari hujung rambut sampai hujung kaki sy jaga , kulit sy putih , rambut sy cantik badan sy ad shape and mcm2 lah sy jaga bawah tiak semua celah sy scrub cuci bersih 🥺 kadang terfikir jgk mcm nk layan je lelaki lain yg dk cht kat sy walaupun sy ni bini org ramai je laki lain dk cht tapi sy fikir kat suami sy , sy bukan jenis pompuan suka melayan mengatal dgn jantan lain. Hm bnyk lagi nk luah tapi setakat ni je lah sy mampu cerita 🥺

1 Balas

bincang sis. tny suami kenapa mcm tu

3mo ago

Tahla sis dah sejuta kali sy tanya sy pesan pun sama je sy pun terfikir mcm nak give up dah