Banyakkan susu badan

Apa cara untuk tambahkn susu badan n macam mana nk mengatasi masalah puting badan tenggelam.. ? Kesian kat baby. Sekarang harap kan susu formula je Sy da try mkn lobak putih.. Halia n mcm2 tapi tetap sikit sangat susu badan sy.. ##bantujawab #firstmom #SeriusTanya #sebulan bersalin.

2 Balas

Sis try minum hot chocolate. Tak kisah brand ape pun. Saya minum vico, oligo, ovaltime. Susu badan memang meriah.

2w ago

Oo bru thu mnum coklat2 cmni blh tmbh susu, sy pun ada mnum jgk ovaltine,horlick