Buku Pink Luar

Hello, anyone yang experienced bukak buku pink kt luar kk tak? apa yg beza ya?

2 Balas

klau bukak kt luar tggu x lama, bukunya nipis je n bkn stiap masa sikit2 ambik darah ape sume. so jimat masa just klau lab test ke ubat ke ape mmg 100% byr sndri la. n buku pink luar x sedetail kk punya. klau kk punya buku pink mmg tggu lama, tp xde kena byr pape langsung. klau ade pun stkt klau x rm1 mgkin rm5. buku kk lg detail hence klau sangkut sikit je auto esok ke lg bbrpa hari kena dtg lg. masa menunggu lama. klau baru mula2 buat mgkin pkai half day or more than half day tgk kk kt kwsn mans

beza yg kat swasta kena bayar.. hehe.. checkup ada pilihan hari sabtu ahad..