baby

anyone knoe why baby has red rashes on her face? baby is only a week old

8 Balas

Sama ada ruam susu atau panas. Biasa nye kalo awal2 cmni susu sbb breastfeeding kan. Lepas bg susu, kerap lap dgn towel basah jgn guna tisu basah. Nt dia merebak 😃😄 sbb meleleh. Kalo lap tu lap gaya tap tap tu..jgn sapu. Susu kita tu susu manis. Setitik jatuh kat tilam. Sekjp je Sekelompok semut smpai.

5y ago

btul. klu boleh jan guna sisi towel yg sama.. stiap kali lap, guna part yg bersih.