Susu jenama apa yg mom˟² mnum smasa mgndung?

Anmum Enfamama a+ Smilac mom Frisomum Dumex dumil mama Nestle mom and me Susu farm fresh etc * semenjak mnum anmum ni, sy… hard stool, sembelit yg amat. Doc suggest mnta tukar, mnta pendapat˟² mom˟² disini utk recommend. #bantusharing #1stimemom

76 Balas

sya anmum dn xda gdm wlaupn shari fua gelas mnun...😍 selepas makan berat selangkan dua jam baru minum susu...memudhkan pghadaman...lps tu sya bnyk minum air putih...kbiasaannya sembelit tu dari ubat iron, selangkan 4-5jam dari mnum ubat baru mnum susu...