Susu jenama apa yg mom˟² mnum smasa mgndung?

Anmum Enfamama a+ Smilac mom Frisomum Dumex dumil mama Nestle mom and me Susu farm fresh etc * semenjak mnum anmum ni, sy… hard stool, sembelit yg amat. Doc suggest mnta tukar, mnta pendapat˟² mom˟² disini utk recommend. #bantusharing #1stimemom

76 Balas

sy xmnum susu jnis cmni pon..sy minum susu kotak biasa ja..cm dutch lady pa tu..tp dah lebih sihat mnum yg prisa kurma..sy plg suka susu fresh farm kurma, xmanis sgt cm jnma lain