Naglaba na ba kayo mga July mommies?

Ang dami pa naming lalabahan 😂 sharing my super cute onesies and clothes haul for newborn until 12 months. I don't know paano dumami, tapos may parating pa.😂

Naglaba na ba kayo mga July mommies?
28 Replies

Not yet mommy. Baka this weekend :)

Laba laba na habang dpa msyado tag ulan

I love the tutu saan mo nabili momsh?

4y ago

Thank you momsh!

San nyo po nbili yang leggings sis

4y ago

No, sis. US preorder sila. Check mo ung isa kong comment with online stores.

Kakatapos lang kanina ✋

4y ago

Very good ka, sis!👏

San niyo po toh nabili

4y ago

Here's my store list: Website: Urbanessentials-bassinet and almost all kinds of baby essentials Tinybudsbaby-toiletries, remedies, bottle cleaner and detergent babysavers.com.ph-crib and other baby essentials Instagram: Mumsandbudsph-Haakaa breast pump and cover Babykisses.ph-clothes highly recommended Beaniesandbooties-clothes highly recommended Littlekaedy.ph-clothes mostly preorder Thetinkertales-muslin swaddle, milestone blanket, etc. Marcsbabyshop-clothes Facebook: Mommysaysph-bottles and swaddles Mommy's Little Boss-UV Care Multi Sterilizer BabySMShop-trolley, beddings, bath tub and uratex foam SM Call to Deliver (contact via Viber) Baby Company (contact via Viber)

Saan niyo po binili?

4y ago

Which ones? I think i commented here ng mga online stores where I got them. ;)

Ang galing!