Overdue edd 7/7

Andai kite overdue dari tarikh edd kite,kite kene pegi klinik terus ke atau tunggu turun tande lagi? Hari ni cukup 40 minggu tapi takde turun tanda lagi..first time pregnant so tak tau sangat pasal ni.. #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

sy penah over due.. satu hari.. tp pegi gak.. spital ckp da lebih sehari.. then tak kuar jg.. terus czer.. baby sekat dlm perut ..bontot bby tersekat dgn tulang pinggul saya...

biasa nya klinik akan bagi tarikh tuk pergi hospital pada hari ke 5.. macam sya overdue 4hari.. hari ke 4 kuar tanda terus g hospital cek pastu kene tahan wad