Boy or Girl?

Anda berharap untuk dapat baby boy or girl?

Boy or Girl?
910 Balas

Baby boy..sbb dua2 dah girl..semoga tuhan makbulkan doa sy...hehe Klu dapat girl jgk sy redha..janji sihat Dan sempurna

Saya tak kisah sangat baby boy or girl yang penting bagi saya baby sihat selamat itu pon dah cukup buat saya dan somi happy seronok ..🙂

4y ago

😊😘

Saya nk baby boy sbab saya dah ada dua girl. So saya nk tambah lagi satu iaitu baby boy. Maybe saya ada tiga baby boy 😍😍

tak kisah janji dia sihat dalam perut ni dan bila mummy bersalin nanti. awak membesar menjadi anak yg soleh dan solehah ❤️

Of kos baby gegel...2 x scan xnak tnjuk..mama hrp gegel la...kalau keluar boy..mama trima...nnt mama cuba sekali lg...kikikiki

Dh ad 2 hero..kli nie berharap sgt bby girl..scan doktor kta insyaallah bby girl..mintak2 betoi la bila keluar nnti. #34day1

Boy..sebab Suda Ada 1boy Dan 2girl..syukur Baru2 kena scan..doc cakap baby boy..semoga babyku membesar Dengan sihat😇😇

Mne2 pn xpe...yg pntg shat, ckup sifat Dan d permudahkan proses bsalin nnti... Tp klau dpt girl ckup lah 1 psg♥️♥️

Nak girlll tp daddy dia nak boyyyy. Mana mana tak kisah. Allah beri rezeki ni pun dah cukup bersyukur. Alhamdulillah.🥰

moga second bby ni girl...saya dah ada sorg boy dan skrg nkkn girl pula...in sya allah....moga allah perkenankan doa saya