allergic ke

anak sye allergic ke ye dgn brown rice cereal. dia 6 bulan bari mkn,,die mkn elok habis selera.. dh basuh mulut bersih pun nnti Ade mcm ruam merah dkt hujung mulut dkt skin muka dia.... bkpe ea

2 Balas

jika kerap berlaku selepas mkn mengalaminya..maknanya ank ada alergik..atau try jumpa doc tuk buat alergik test..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

sis lap dgn wet tissue tak? kdg2 kalau lap dgn wet tissue pon bole naik bintik2 dkt muka...

4w ago

tak .cucu gune air biasa. now ok dah