Menangis

Anak saya umur 3 bulan kerap sangat menangis kalau nak tidur. Susah nak tidurkan dia kalau dia mengantuk sangat. Dia akan reject susu dan kena dodoi ayunkan tangan. Penat sebab dia dah 7kg. Bila saya biar dia menangis lama sikit dalam 1-2 min camtu dia akan reda dan bila saya bagi susu dia akan tidur. Tapi takpe ke ye bagi anak nangis lama macam tu sebab dia kecil lgi? Saya dah nak meroyan dah dia nangis aje.

8 Balas

Normal tu sis. Anak I dah 6 bulan pun nak dodoi tangan juga lagi sebelum tido. 9kg dah sekarang. Just enjoy the moment, by time dia akan pandai. Memang penat sikit tapi dah ada anak kannn. Setiap baby lain lain perangainya