Anak taknak makan

Anak saya dah 2 minggu taknak makan. Bagi apa2 pun taknak keciali jajan. Dia sekarang dah setahun 1 bulan. Risau lah saya. Mcm2 dah cuba. Tomg bantu

1 Balas

stop bagi jajan sampai dia takde pilihan lain

4w ago

Saya bagi dia jajan sekali je. Tu pun 1-2 suap je sbb nak tgk kot dia sakit tekak ke tak boleh telan. Lepastu mmg tak ada bagi. Sampai susu pun saya tak bagi. Walaupun dia lapar mcm mana nasi tetap tak mahu telan. Dah try bagi mee lagi lah taknak. Bubur blend pun dia luahkan balik bila makan. Stress saya sbb 2 weeks dah dia tak makan nasi 😭 Minum susu saje.