Baby 4 bulan batuk2

Anak saya 4 bulan batuk2. Ada petua tak? Saya hari2 tepuk percussion. Letak minyak telon dekat dada, belakang dada n tapak kaki. Makin hari makin kerap n agak teruk batuk dia. Bernafas pun ada bunyi mcm kahak. Help! Ada tips lain tak?#firsttimemom

2 Balas

beli strimer baby dan nasal aspirator, takut lama2 nti kena jangkitan kuman

7mo ago

Mcm mana nak hilangkang kahak dekat tekak dia ye? Dia batuk berkahak. Hidung dia bila saya sedut takde keluar hingus.

Tukar minyak lain. Mmc ao waleet atau minyak asmak.