Hari ini DPO 12

Alhamdulillah. Syukur pada rezeki yg Allah beri🥹 Tolong doakan kandungan kali ni berjalan lancar. Tahun lepas bulan April pernah ada history gugur 10 weeks. Saya doakan pada yg masih TTC dikurniakan rezeki zuriat suatu hari nanti.

Hari ini DPO 12
10 Balas

Syukur alhamdulillah Sis tahniah.. saya pon nak kongsi juga cerita yg jadi tadi pagi..tadi sya try check naik doulbe line… rasa macam x percaya.. 25/12/23 sya keguguran di usia kandungan 16week… sya tak tahu la… ada ka sya pregnet utk yg ke - 2.. sya nak tunggu lagi beberapa hari… nak check lagi.. sebab x percaya rezeki tu terlalu cepat Allah berikan..

2mo ago

Betul tu keluar tanda dulu… baru jak nie 4week 5.Hari pertama lewat period baru2 ni.. tergerak hati nak check.. x sangka Allah beri rezeki awal… semoga kita semua dilindungi oleh Allah SWT daripada perkara2 yg tidak baik..

alhamdulillah.. tahniah sis.. semoga dipermudahkan segala urusan sis.. semoga sis&kandungan baik2 sahaja sehingga selamat melahirkan nnti🤲🏻😊

Tumpang happy sis.. tahniah ye Jaga diri elok²..sy hrp TTC mcm sy Akan dikurniakan zuriat xlama lagi..amin²...🥰

Alhamdulillah. Tahniah & Moga Allah jaga sis & kandungan baikkk2 🤲🏻

tahniah sis 🪇 Ada simptom2 pregnant tak sebelum buat upt test?

alhamdlillahh...tahniahhhh...sis

tahniah sis

Tahniah sis

tahniah sis

tahniah