Selamat Bersalin

Alhamdulillah, selamat melahirkan anak sulung, baby boy secara elective caeser pada 8:34am, 26/12/2022. Last scan baby 3.1kg, tapi yang keluar 3.96kg😂 apa pun alhamdulillah syukur atas rezeki Allah Swt 🤍#firstbaby

9 Balas

alhamdulillah. yg penting mommy & baby both sihat❤️. enjoy your new journey. selamat berpantang🥰

1y ago

sama2 awak🥰. sy pula tengah tunggu turn. hee. my 2nd baby is still enjoy in my tummy🤣. haha