Selamat bersalin due 20/10

Alhamdulillah selamat lahirkan baby boy 3.4kg secara normal pagi tadi 7:46am (14/10). Sakit contraction jam 3am. Smpai pac jam 4pagi check laluan 3cm. Check laluan semula lepas solat subuh jam 6:30am, 4cm. Suruh husb balik rumah sbb ingat mcm lambat bukaan. Husb smpai rumah uruskn anak. Jam 7:20am check laluan 7cm. Nurse hantar LR. Smpai LR terus teran. Kesian husb x sempat tgok. Baru smpai rumah kena patah balik semula 🤣😂. Sekelip mata pulak bukaan dari 4cm smpai 7cm. 😅 xdapat nak agak timing.

2 Balas

Alhamdulillah...doakan sy jgk ye due 20/10 jgk,tp xde tnda2 lg skrang ni kaki je duk sakit2.

2y ago

Aamiin semoga urusan sis dimudahkan. Semoga baby keluar sebelum due aamiin aamiin 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼