Baby nak keluar awal 😅

Alhamdulillah saya selamat melahirkan baby girl berat 2.1kg 35minggu3hari . Due date 4/3 baby nk keluar 28/1 😹 lega sangat rasa. Sebelum ni 2kli masuk hos masa 34week sakit lain mcm demam sakit bdn pinggang tido xbole teramat sakit. Saya ckp baik2 dngn baby lepas mghrib kemarin kalau baby nak keluar baby bg ja tanda nanti kita jumpa naa kita terus g hos na. Lewat pagi pukul 3 sakit teramat dtg sat mai sat hilang . Saya x boleh tido 3am. 7am terus g hos . Check2 dh buka 2cm. Saya x sangka baby nk keluar awal. Saya belajar cara nafas dlm youtube bg cpt buka cm. Tengok2 dh buka 7cm terus doc tolak g bilik bersalin. Alhamdulillah lega sangat2 syukurr 🤲🏻🤲🏻 esok xdak apa2 dua2 dh boleh balik 🥰

2 Balas

alhamdulillah tahniah.. terima kasih kongsi cara nafas tu ❣️💐👍