14week 3days

Alhamdulillah. Pejam celil nak masuk nak masuk 4 bulan xlama lagi. Baby bump pun da makin besar susah nak sorok dah.? segala jenis ikan xleh mkn kecuali bilis . Kuat mkn ikan masin bulu ayam tu. Ayam xleh daging pun xleh. Sup2 pun loyar tekak. Tapi alahan ok lagi. Cuma paling teruk sakit kepala. Hari3 sakit kepala. Rasa mcm nak hentak kepala kat dinding.

5 Balas

Sis dari awal prgnnt ke alahan? Kalau dah 14w pn masih cmtu,sy ni baru nak masuk 13w..perut ni tah sbb baby ke,sbb lemak tebal ke,beria juga nmpk bulat nya😅sy muntah2 tu dah kurang..cuma selera makan masih xada..sgt lapar..smpai skrg mkn masih dlm kdaan paksa..selalu jd punca loya & lemau bdn sbb lapar tu la..

4y ago

Mungkin btul juga sbb masak sendiri xlalu makan..sbb blik uma mak ke mil ke elok je mkn wlpn xde la makan byk,tp xde la rasa mcm terpksa sgt bila makan.sy masih proses mncari apa yg kne ngn tekak .sbb xtentu..harini ok mknn tu,,esok xok dah..klau pau ke,kek ke,kuih ke,tu boleh..buah pn skrg da mmilih nk buah apa🤦🏼‍♀️.