14week 3days

Alhamdulillah. Pejam celil nak masuk nak masuk 4 bulan xlama lagi. Baby bump pun da makin besar susah nak sorok dah.? segala jenis ikan xleh mkn kecuali bilis . Kuat mkn ikan masin bulu ayam tu. Ayam xleh daging pun xleh. Sup2 pun loyar tekak. Tapi alahan ok lagi. Cuma paling teruk sakit kepala. Hari3 sakit kepala. Rasa mcm nak hentak kepala kat dinding.

5 Balas

Wahh .kdg lpas bslin pn kita still tk blh mknn tu .. kdg ada yg msih blh mkn ..

4y ago

Betul. Anak first dulu reject masak merah. Smpai skrg xbrapa lalu nak makan. Xsuka sabun life buoy merah smpai skrg xsuka. 😂 haru sungguh. Anak first sy da 2tahun lebih dah.