Details Scan?

Alhamdulillah, hari ini selesai "details scan my cute baby"??. Moment yang paling? My baby is boy ?? Syukur sangat pada Allah kerana my baby is healthy dan tiada kecacatan. InshaAllah, ummi akan terus kuat, cekal dan jaga kesihatan demi amanah Allah SWT❤. Saya syorkan mommy2 yang berkemampuan untuk melakukan details scan seeloknya kandungan 22-24 weeks. Details scan lagi baik berbanding 3D/4D mahupun 5D scan. Hal ini kerana, mommy2 dapat mengetahui seluruh anggota baby kita termasuk organ dalman sma ada normal atau ada masalah. Bukan sy katakan 3d/4d&5d tidak penting,namun jika ditanya pendapat, sy akan mengatakan details scan lagi diutamakan untuk mommy semua ?. Jika ada rezeki lebih, tak ada masalah nak buat 3d/4d ataupun 5d. ??

Details Scan?
28 Balas

Alhamdulillah.. Best yer.. Saya pun dh buat scan tp jantina baby still xnampak lg.. 😅😅