Ada Sesiapa Due June 2020 Tak? Share sikit.

Alhamdulillah dah selesai buka buku. Next check up 1 bulan lg. Siapa date dia june 2020 jgk. Cubq share date uols bila. ?

Ada Sesiapa Due June 2020 Tak? Share sikit.
286 Balas

samalah sis sy pun pernah gugur bulan 7 haritu sebb kantung kosong. Now, dah pregnant balik due date july 2020. Semoga urusan kita semua dipermudahkan. Aamiin

4y ago

Sy haritu doc bg pilihan nak buat dnc atau nak tggu jatuh sendiri. Dua2 ada komplikasi tp sy pilih nak tggu jatuh sendiri. So, doc bg masa 2 minggu utk tggu jatuh sendiri. Genap seminggu bleeding campur lendir pastu dia jatuh sendiri. Alhamdulillah x kena dnc sebb dah complete misscarriage masa tu.