first baby

Alhamdulillah dah selamat melahirkan bayi perempuan pada 25/3/2020. Bersalin secara normal. 9jam dlm LR huhu nasib baik ada suami boleh teman. Baby lahir masa 38w4d. Ape pun alhamdulillah semua nya selamat dan selesai. Legaaa hati mak ?

first baby
64 Balas

Ya Allah tahniah sis. Doakan sy juga ye semoga selamat bersalin & dapat bersalin normal. Semoga sis & adik baby sihat walafiat. Aaamiinnn3. 🐻💕😘

Alhamdulillah tahniah mommy . Selamat berpantang 😍 sis bersalin kat mana ? Kalau hospital Serdang skrg suami tak boleh teman dalam lr sebab musim virus ni

4y ago

Alhandulillah.. Saya bersalin di hospital wanita & kanak kanak kuala lumpur. Hospital lain saya tak pasti

Alhamdulillah,risau juga klo suami x leh temankan, sbab time ni lah kita perlu ada orang kt sbelah. Tahniah sis. Selamat berpantang 🥰

Tahniah sis.. nak tany sis bersalin kt hospital mna yaa? Memang suami boleh teman ke kt LR musim2 mcm ni?

4y ago

Saya bersalin kat hospital kerajaan je awak hehe.

tahniah..selamat berpantang.musim sekarang doc bg je kan klau suami teman kite dlm lr

4y ago

Alhamdulillah.. Saya bersalin di hospital wanita & kanak kanak kuala lumpur. Hospital lain saya tak pasti

tahniah ibu selamat berpantang...doakan saya dpt bby girl mcm ibu nanti...

hospital mana awak suami blh teman.sy tkot due luse.dorg kata suami xblh masok.

4y ago

oook hkl ye. ampang saya call dia cll tk blh.hkl saya ada call dia kata blh.tp takot tiba2 sampai xblh pulak.tp awk ckp blh. mtk2 lah time saya nanti boleh. saya due 30hb ni.

Alhamdulillah..mmg suami blh teman ke? Dgr bnyk cerita yg suami x blh tgu

4y ago

Alhamdulillah..klau yg blh masuk teman tu..tp turn sis xtau la plk sbb ada kes kan pasal covid 19 kt perlis..due bln dpn

Alhamdulillah, tahniah. Selamat berpantang sis 🤗💕

Alhamdulillah. Tahniah sis. Selamat berpantang