Merancang lepas bersalin

Alhamdulillah bulan 12 baru ni saya selamat melahirkan anak syurga. Baby meninggal dalam kandungan masa usia 8 bulan. Sebak pulak rasa. Tarikh due anak syurga 24hb januari ni. Ibu2 semua dalam ni jaga diri yer. Moga dipermudahkan segala urusan dan sakit contraction tak lama terus rasa nak meneran. Sekarang dalam dilema pulak nak guna kaedah merancang. Sebelum ni rancang sendiri anak sulung dah 5 tahun. 2 tahun lebih berjaya bf terus plan nak bagi adik Allah beri rezeki masa anak umur 4 tahun. Bila bincang dengan suami beliau cadangkan ambik pil je. Tapi bini dia pulak cuak first time nak rancang guna pil. Korang ada pengalaman tak. Pleaseee share. ?

1 Balas

Innalillahiwainnailaihirojiun. Salam takziah. Semoga kuat hadapi dugaan