37minggu4Hari Selamat Melahirkan

Alhamdulillah 24/11/2022 lahir putera pertama ku kedunia..due sebenar 11/12/2022 tapi baby tak sabar dah nak jumpa mummy n daddy dia😂 syukurrr semua dipermudahkan..

17 Balas

Alhamdullilah tahniah sis! Sy due 10/12 2 3 hari bru start rasa mild contraction, harap bersalin dlm masa terdkt ni juga. Puas dh sy berjln, pakai yoga ball tp baby selesa lg dlm perut mybe ikut kakak dia dlu 😅

1y ago

Sma mcm sy sis. Menyapu , mop lantai , bt yoga , besenam. Tak kluar2 jg bby 😂 sy cuma sakit pinggang pastu krem perut ja.