Sorry lari tajuk

ade yg sudi beli baju baby girl 0-6bulan tak? 🥹 ade dlm 7helai siap mitten booties. RM15 shj freepos. harap ade yg sudi beli utk saya beli keperluan dapur.

2 Balas

mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin ya mujib... kalau xde siapa bntu .puan try pergi pejabat agama islam yg brhampiran try tnya dkt mana blh dptkn bntuan keperluan dapur atau g pusat zakT nnti dia bg sm ada dlm bntuk duit atau brg dapur mcm beras..n lain2.. lg satu try g msjid brhampiran tmpt puan .dkt certain msjid ada food bank ..tgk tmpt puan ada tak ..jika ada blh mnta..

👍