Scan gender

Adakah mommy kat sini scan nampak gender burger ( baby girl) tpi bila kuar baby boy?

31 Balas

Kalau awak scan terlalu awal, mungkin pistol tu x tumbuh lagi. Pastu, kena scan dgn sonographer, sbb diorg highly trained utk tgk ultrasound scan ni. Doc biasa pun pakar juga, tapi sonographer lebih lebih lagi.

4y ago

Sonographer tu orang yang pakar dlm handle ultrasound scan ni. Kalau puan buat details scan nanti, memang dengan pakar sonographer ni.